Volkskrant: ‘Niet tekenen nauwelijks een optie’

De Volkskrant besteedt vandaag in een groot artikel aandacht aan de tarieven van zorgverzekeraars. Vooral het grote verschil in tarieven┬átussen de kleine en grote zorgverzekeraars noemen zij opvallend. Dat loopt vanaf 1 januari op tot 22 procent. Als voorbeeld nemen zij de tarieven van logopedisten, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Alhoewel de oefentherapeuten niet in dit artikel bij name worden genoemd, geldt hetzelfde voor ons. Treffend is de kop ‘Niet tekenen nauwelijks een optie’.

De VvOCM spreekt binnenkort een delegatie van de Algemene Rekenkamer. Wij zullen dit artikel als voorbeeld voor onze beroepsgroep meenemen.

Lees het artikel op de website van de Volkskrant.

Lees de reactie van de VvOCM hier.

 

ZOETERMEER-WOEKERPOLIS

“Niet tekenen nauwlijks een optie…”
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *