Bootcamp Klundert
Laat je niet afschrikken door de naam ‘Bootcamp’. Het is geen militaire training dwars door de modder. Het is een nieuwe manier van sporten waarbij je in teamverband lekker in de buitenlucht traint, zowel conditioneel als kracht. Het belangrijkste is dat het voor iedereen haalbaar is. Je kunt de oefeningen zelf zo zwaar maken als je wilt. Geen enkele les is hetzelfde en plezier staat voorop.

Een les is ongeveer zo opgebouwd:
– Dynamische warming up
– De kern van de les bestaat uit een variatie van oefeningen voor alle spieren in je lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel natuurlijke elementen (terrein, heuvels, grasvelden etc.) maar ook van bankjes of trappen. Dit afgewisseld met af en toe een spelvorm.
– De les eindigt met een cooling down

Trainen in een groep zorgt er voor dat de tijd vliegt. Het motiveert je, zorgt dat je net dat beetje extra geeft, en zorgt voor een gezellige sfeer. Door samenwerking kan je elkaar gebruiken om een oefening uit te voeren. Tot slot motiveert een groep je om regelmatig mee te doen, zodat je ook daadwerkelijk met regelmaat blijft bewegen.

Wat doet de oefentherapeut voor u?
De oefentherapeut begeleidt en geeft tips om de oefeningen op een juiste manier uit te voeren.

Voor wie?
Voor iedereen die graag buiten sport. Ook deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je bepaalt je eigen tempo en intensiteit. Trainen in een groep motiveert en zorgt voor een gezellige sfeer.

Wanneer?
De Bootcamp wordt gegeven op maandagavond van 20:00-21:00 en op woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur. Kijk voor de locaties op onze facebook. Hier wordt wekelijks aangegeven waar we met de bootcamp verzamelen. Mocht het door het weer niet mogelijk zijn, dan is er de mogelijkheid binnen in de praktijk te sporten.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan nu in voor de GRATIS proefles! Per les betaalt u slechts €5,-. U hoeft geen abonnement af te sluiten voor de bootcamplessen.

bootcamp

Nu ook in Klundert: BOOTCAMP!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *