Cesar-Fit

Onder begeleiding van een oefentherapeut Cesar bewegen? Dit is de uitgelezen mogelijkheid! Gedurende deze lessen leert u om uw eigen houdings- en bewegingspatroon te verbeteren. Door gerichte oefeningen en aanwijzingen van onze gekwalificeerde oefentherapeut wordt u op ontspannende wijze bewust gemaakt hoe u op een verantwoordelijke manier en zo efficiënt mogelijk kunt bewegen in het dagelijks leven.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit een stukje uithoudingsvermogen, spierkracht, mobiliteit, coördinatie en balans, maar alles op een ontspannende en therapeutische manier. Deze vormen van bewegingstherapie zijn met name preventief, dus gericht op het voorkomen van lichamelijke klachten als gevolg van foutief bewegen. De voorlichting van onze oefentherapeut zorgt ervoor dat u zich op de juiste wijze beweegt en het lichaam in optimale conditie blijft. Belangrijk is dat de lessen door iedereen gevolgd kunnen worden.

We beginnen met een warming-up op muziek voor met name spierkracht en uithoudingsvermogen, gevolgd door het middenblok (per les variërend van spierkrachtversterking tot basishouding en bewegingsadvies) en een cooling-down waarin de ademhaling en rekoefeningen aan bod komen. Alles onder begeleiding van de Oefentherapeute Cesar ter bevordering van de dagelijkse bewegingen.

Wanneer?

De Cesar-fit lessen worden gegeven op maandagmiddag om 13:30u -14:30u gegeven en er is een combinatie les van Pilates en Cesar-fit op donderdagochtend om 9:30u – 10:30u.

Iets voor u?

Lijkt het u wat om in een groep van ongeveer 10 – 12 personen onder persoonlijke aandacht aan het bovenstaande te werken? Meldt u dan nu aan voor een GRATIS proefles!

sport