Body-Shape

Ben jij toe aan een fanatiekere vorm van lichaamsbeweging? Dan zijn onze lessen Body-Shape de perfecte manier om u op een verantwoorde manier uit te leven!
Of u nu net begint met sporten of al de nodige ervaring heeft, onze lessen zijn geschikt voor een flinke dosis beweging onder begeleiding van een gekwalificeerd oefentherapeut .

De les Body-Shape bestaat uit een intensieve training voor de conditie, lichaamshouding en spierkracht. En dit alles op het ritme van swingende en opzwepende muziek en persoonlijke tips van onze oefentherapeut. Na het eerste gedeelte van de les die gebaseerd is op vetverbranding en conditieverbetering, ligt de focus in het restant van de les op de versteviging van zowel de buik-, bil-, been- als rugspieren. Een uur lang training voor uw hele lichaam!

Wat doet de oefentherapeut voor u?

De aanwezige therapeut zorgt voor de juiste persoonlijke voorlichting en tips om het lichaam nog fitter te krijgen. Gedurende de les maken we bovendien gebruik van hulpmiddelen als lichte gewichten, ballen en dynabands. Een fanatieke, maar afwisselende en leuke manier om te werken aan uw lichaam!

Voor wie?

Ook deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, waarbij de intensiteit geheel tot uw eigen verantwoordelijkheid hoort. Durft u het aan om samen met 10 – 12 anderen een uur lang fanatiek te sporten? Schrijf je dan in voor een GRATIS proefles.

Wanneer?

De les Body-Shape wordt gegeven op maandagavond van 19:00-20:00.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan nu in voor de GRATIS proefles!