Sandra

Mijn naam is Sandra Figueroa Perez. Ik ben praktijkhouder van Oefentherapie Klundert & Zevenbergen.

In 2002 heb ik de opleiding voor Oefentherapie Cesar afgerond (HBO) en ben me vervolgens gaan verdiepen in het bewegen van kinderen. Vervolgens heb ik een aantal jaren als oefentherapeut in het onderwijs gewerkt. De medische sector heeft me altijd aangesproken en toen ik het aanbod kreeg om de opleiding voor praktijkondersteuner te doen, heb ik die aangenomen. Tijdens het werken als praktijkondersteuner is mijn interesse in het bewegen van kind en de ouder wordende mens gegroeid. In deze periode is de link tussen de ouder wordende mens en het belang van bewegen des te duidelijke en uitdagender geworden. In die periode heb ik me o.a. gericht op valpreventie.

In 2014 ben ik moeder geworden van Maylen. Moeder zijn is het leukste vak wat er is! Haar komst heeft ervoor gezorgd dat ik het vak het van oefentherapie weer actief heb opgepakt en de praktijk in Klundert en Zevenbergen in 2019 heb overgenomen.

Ik heb de perfecte werksituatie en heb 2 functies die ik met veel liefde, passie en plezier doe. Ik werk 1 dag in de week als praktijkondersteuner en 4 dagen als oefentherapeut.

Mijn specialisaties zijn:

  • Kinderoefentherapie
  • Scoliosetherapie
  • Geriatrische oefentherapie
  • Zwangerschap totaal
  • Slaapoefentherapie