Wencke van Bergen

Mijn naam is Wencke van Bergen. Met veel plezier werk ik al een hele poos in de praktijk voor Oefentherapie Cesar & Kinderoefentherapie in Klundert. In 2001 zette ik voor het eerst een voet over de drempel en sindsdien ben ik hier werkzaam geweest.  Ik ben een allround oefentherapeut en kinderoefentherapeut en Schroththerapeut. Ik vindt het heerlijk om met de kinderen te werken, te oefenen en te spelen om zo hun houding en vaardigheden te verbeteren. Daarnaast werk ik met veel zwangere dames en geef ik ook de zwangerschapsbegeleiding. Het geven van de Pilates op dinsdagavond is meer een hobby dan werk! Het is altijd erg gezellig met de dames. Hard werken en socialiseren gaat dus prima samen!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van het VVOCM en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor de oefentherapie en kinderoefentherapie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker buiten bezig te zijn, met mijn gezin kinderen actief te zijn en op pad te gaan. Daarnaast is fotograferen een ware passie voor mij. Het geeft een ware kick om een mooi portret te maken, te werken in mijn studio of op weg te gaan voor een fotoreportage. Het is net als bij de oefentherapie is dit vooral kijken, positioneren en proberen het beste uit de persoon naar voren te krijgen!

© 2019 Praktijk Oefentherapie Cesar & Kinderoefentherapie Design by Blue Raven Webdesign powered by WordPress