Ik ben Marlies Noordam-Borren, in 2008 ben ik afgestudeerd aan de opleiding van oefentherapie Mensendieck.

Voordat ik aan de opleiding oefentherapie ben begonnen heb ik jarenlang in de gehandicaptenzorg gewerkt. Waar ik met name werkte voor mensen met een lichamelijke beperking en een lichte verstandelijke beperking.

Ik wilde op een andere manier met mensen werken, vandaar dat ik de opleiding voor Oefentherapie ben gaan doen. Al snel heb ik twee praktijken in Tilburg overgenomen. Hier heb ik 5 jaar gewerkt. In deze periode heb veel ervaring opgedaan en ben ik cursussen gaan volgen om mijn werkwijze te optimaliseren. Ik heb onder andere de cursus MedicalKinetics gevolgd. MedicalKinetics is een nieuwe bewegingsleer waarvan de oefeningen gebaseerd zijn op de natuurlijke, dagelijkse bewegingen.

Na de geboorte van mijn twee jongens (Mathijs en Jasper), heb ik de praktijken verkocht en ben ik fulltime moeder geworden. Ik heb dit nooit willen missen. Nu zijn de jongens alweer ouder en gaan ze naar school. Ik heb weer wat handjes vrij om zelf aan het werk te gaan.

Vanaf 1 juli 2019 kom ik werken in de praktijk voor Oefentherapie Cesar in Klundert.

Ik sport graag en ga wekelijks zwemmen. Daarnaast ga ik regelmatig Kangoo-Jumpen.Verder is het mijn hobby om met interieur en doe-het-zelf projecten bezig te zijn.